Social

# Marian Godina Carmen Dan #Marian Godina

Marian Godina, despre ministresa de Interne. "Mi-a fost jena"

Marian Godina a postat pe Facebook parerea sa despre prestatia ministrului de Interne, Carmen Dan, pe care o descrie ca pe “o doamna extrem de timorata, citind cu mare dificultate de pe niste foi". (...) Mi-a fost jena", scrie politistul.

"Imi doresc sa traiesc clipa in care voi fi mandru ca sunt condus de un ministru de interne care isi merita pe deplin functia pe care o ocupa. Sa il privesc cu admiratie atunci cand tine un discurs, pe care sa il tina fara sa il citeasca, sa il vad ca accepta intrebari din partea jurnalistilor, carora sa le raspunda ferm si concis. Un ministru care sa nu fie incuiat nici de cea mai dificila intrebare venita din partea celui mai iscusit jurnalist. Sa imi dea incredere si sa imi pot spune in gand emotionat: asta e un minstru de interne adevarat, care ma reprezinta.
Acum cateva minute, am vizionat declaratia de presa a doamnei ministru de interne.
Am vazut o doamna extrem de timorata, citind cu mare dificultate de pe niste foi si dand foarte multe detalii tehnice care nu interesau pe nimeni. Ba mai mult, a nominalizat niste persoane publice care promoveaza iesitul in strada, dorind parca sa ne arate vinovatii pentru ce se intampla in tara. Sa accepte intrebari din partea jurnalistilor?? Normal ca a fugit imediat ce a terminat de vorbit, pardon, de citit. Cum sa faca asa ceva cand nu ar fi avut raspunsurile scrise pe foaie?
Mi-a fost jena”, a scris politistul pe Facebook.

Comentariul sau a starnit sute de comentarii la doar o ora de la publicare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea