Social

#vacanta de vara #litoral #elevi #marire a vacantei de vara

Maria Grapini sustine propunerea de marire a vacantei de vara a elevilor

Ministrul delegat pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de afaceri si Turism, Maria Grapini, sustine propunerea patronatelor din turism de marire a vacantei de vara a elevilor. In acest scop, Grapini a inaintat o scrisoare catre Ministerul Educatiei.

"Eu mergeam spre litoral si scrisoarea a plecat de la mine de la secretariat catre ministrul Educatiei, in care am solicitat vacantele, asa cum le-ati cerut dumneavoastra. Dar nu ma pot baga totusi in strategia ministerului Educatiei, insa am explicat de ce am solicitat acest lucru. Pentru ca nu pierde nimeni, si noi am facut inceperea scolii la 15 septembrie si nu cred ca se intampla ceva. Eu, ca studenta, veneam pe litoral intre 1 si 15 si era cea mai buna perioada si mai ieftina", a declarat ieri Maria Grapini, prezenta la Constanta, la o intalnire cu hotelierii de pe litoral.

Federatia Patronatelor din Turism si Servicii (FPTS) si Asociatia Investitorilor in Statiunea Turistica Venus au cerut, marti, incheierea anului scolar la 1 iunie "macar pentru clasele I-VIII". Astfel, familiile cu copii ar putea sa beneficieze de tarife reduse pe litoral.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea