Social

#declaratii maria dragomiroiu #deces nelu ploiesteanu #maria dragomiroiu #nelu ploiesteanu

Maria Dragomiroiu, dupa moartea lui Nelu Ploiesteanu: "Vedem in fiecare zi ca ca moare lume si totusi omul nu crede"

Maria Dragomiroiu este sfasiata de durere dupa ce Nelu Ploiesteanu a murit vineri dimineata, din cauza coronavirusului.

Cantareata de muzica populara a facut declaratii sfasietoare pentru Realitatea Plus, dar a atins si un subiect sensibil, si anume faptul ca mor multi oameni din cauza acestei boli si, totusi, oamenii nu cred in existenta virusului.

"Este o dimineata trista, din pacate. Am auzit si eu din mass-media. Suntem socati, la doar o saptamana dupa ce a plecat dintre noi Cornelia Catanga. Nea Nelu, un om extraordinar, muzica lautareasca mai pierde o mare valoare, suntem foarte tristi, socati. Nimeni nu crede, nu credem in asta si vedem in fiecare zi ca se intampla, ca moare lume, si totusi omul nu crede.

Nelu Ploiesteanu in afara de faptul ca a fost un artist mare care canta foarte frumos, el canta si la acordeon, a facut sa fie cunoscut, marele public il iubea foarte mult. Era solicitat, era un om bland, care nu deranja pe nimeni. Am avut bucuria sa fiu cu el in diferite spectacole, diferite petreceri. Un om de il puneai la rana. Avea probleme de sanatate, fuma, nu a crezut...Toata familia mea e foarte trista, o vinere neagra pentru noi", a declarat Maria Dragomiroiu la Realitatea PLUS.

Sursa foto: playtech.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea