Social

Maria Basescu, pe ultimul drum al lui Anghelescu

Sotia presedintelui, Maria Basescu , s-a numarat printre cei care i-au adus, ieri, un ultim omagiu omului de afaceri Florian Anghelescu.
Impreuna cu un grup de echitatie, ea a intalnit cortegiul funerar al lui Anghelescu in padurea Baneasa . Acolo s-a improvizat o scurta slujba, la care a asistat si sotia sefului statului.

LACRIMILE MARIEI

Maria Basescu a parut marcata de moment. La un moment dat, s-a sters discret la ochi, semn ca ii dadusera lacrimile. Dupa slujba, Stana Anghelescu s-a oprit si l-a mangaiat pe Talisman, calul favorit al sotului sau, cumparat in urma cu trei ani. Calul chiar a ingenuncheat de cateva ori. "Ii placea sa calareasca. Venea cand putea. A fost dorinta familiei sa fim aici", a spus cel care il conducea pe Talisman. Apoi, cortegiul si-a continuat drumul spre cimitirul din Pipera. Maria Basescu a ramas pe loc pana cand au trecut toate masinile din coloana funerara care il insotea pe Florian Anghelescu.



LACRIMI SI INJURATURI

Intr-un sicriu aurit, facut la comanda, cu un Volvo mortuar cu numere de Italia si bodygarzi ce incercau sa tina presa de-o parte, Florian Anghelescu a fost ieri condus pe ultimul drum de sute de oameni . In fata casei lui Florian Anghelescu din Baneasa, lacrimile s-au amestecat cu injuraturile. Desi plecarea spre cimitir era programata in jurul orei 12, asteptarea s-a prelungit cu mai mult de o ora, timp in care o multime de curiosi s-au adunat in fata portii, parca tintuiti de atitudinea impozanta a participantilor la inmormantare .



NEPREVAZUT

Ultimele sute de metri ale drumului catre cimitir au fost un adevarat cosmar. Pe un drum desfundat, plin de gropi, Mercedesuri nou-noute, BMW-uri ultimul racnet, jeep-uri lustruite s-au tarat cu greu prin noroi. La un moment dat a inceput ploaia, apoi s-a oprit. A iesit soarele, pentru ca imediat dupa aceea sa se innoreze iar.
Cei prezenti la funerarii au sustinut ca inmormantarea lui Anghelescu a fost asa cum i-a fost viata. Plina de neprevazut.

STANA DE DURERE

Sotia miliardarului gasit spanzurat, joia trecuta, in propria locuinta, fostul consilier prezidential Stana Anghelescu, a plans in hohote aproape tot drumul. Potrivit legistilor, moartea lui Anghelescu a fost cauzata de "asfixie mecanica prin comprimarea organelor gatului, prin spanzurare".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea