Social

Marele premiu la Loto 6/49 are doi castigatori

Doi romani, unul din Alba si unul din Brasov, mai bogati cu aproximativ 4 milioane de euro. Ei au reusit sa ghiceasca “cele sase norocoase” la tragerea de ieri, reusind sa-si adjudece premiul care nu mai fusese castigat de cincisprezece saptamani.

Numerele 4, 9, 3, 49, 39, 19 au fost cele care au spart ieri gheata in concursul care adunase un report de peste 8,5 milioane de euro, pentru doi romani din Alba si Brasov, al caror cont va creste cu aproximativ 3 milioane de euro, ramasi dupa impozitarea de catre stat a castigului.

Loteria Romana a anuntat ca cei doi castigatori au jucat variante simple si au castigat fiecare cate 14,6 milioane de lei, care vor suporta insa un impozit de 25%. Pentru urmatoarea tragere Loto 6/49 , care va avea loc duminica, 1 iunie 2008, Loteria Romana a anuntat ca va suplimenta fondul de castiguri al categoriei I cu suma de 1 milion lei.

Loteria a anuntat ca cei care au castigat la jocurile de tip loto, organizate si administrate de Loteria Romana, au la dispozitie un an de la data efectuarii tragerii, pentru a-si ridica premiul.

Marele premiu de 8 milioane euro, de la categoria I a extragerii Loto 6/49, a fost castigat duminica, dupa 16 saptamani de reportare. Ultima data, marele premiu de categoria I la Loto 6/49 s-a castigat in urma cu 16 saptamani, in 27 ianuarie , si a fost in valoare de 12,45 milioane euro, cel mai mare premiu din istoria Loteriei Romane.

Pe locul doi se afla premiul castigat anul trecut, in Calarasi, cu o valoare de 34 de milioane de lei, iar pe locul trei se situeaza tot Capitala cu un premiu castigat pe 1 ianuarie 2006, in valoare de aproape 18 milioane de lei.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea