Social

Marele premiu la "6 din 49" ajunge saptamana viitoare la 7,5 milioane de euro

Din nou report la “6 din 49”. Nici de aceasta data nici unul dintre jucatorii saptamanii nu au reusit sa ghiceasca cele sase numere extrase, astfel ca pentru saptamana viitoare va depasi probabil 7,5 milioane de euro.

“Cele sase norocoase extrase” duminica au fost 30, 35, 4, 26, 3. 47, aducand castiguri de categoria a doua pentru 25 de jucatori, care vor ridica fiecare cate 29 de mii de lei noi. Cei care au ghicit doar patru numere din cele sase vor primi cate 671 lei.

De Pasti Loteria Romana suplimentase fondul de castiguri cu 500.000 de lei, numai ca nici la aceasta tragere nici un jucator nu a fost destul de norocos incat sa reuseasca sa ia Marele Premiu . Astfel, saptamana viitoare, fondul de castiguri pentru Categoria I va ajunge la suma de 7,5 milioane de euro.

Ultima data, marele premiu de categoria I la Loto 6/49 s-a castigat in 27 ianuarie , anul acesta, in valoare de 12,45 milioane euro si a fost cel mai mare premiu din istoria Loteriei Romane.

Intr-un top al castigurilor Loto 6/49, pe primul loc se afla Bucurestiul, cu premiul din 27 ianuarie, de aproape 47 de milioane de lei, pe locul doi, castigul de anul trecut din Calarasi, a carui valoare a fost de peste 34 de milioane lei.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea