Social

Marele invins al scrutinului: PD-L

Nici macar nu s-a finalizat numaratoarea voturilor si Emil Boc , proaspat ales primar al Clujului, si-a pus lacatul la birou si a plecat la Bucuresti pe calea aerului. Unii spun ca Emil Boc s-a grabit la Modrogani de teama ca alti lideri, profitind de absenta sa prelungita din Capitala, sa nu-i ia locul. Posibil.

Ca toate partidele, PD-L isi are si el incaierarile sale ciinesti. Linistea la nivelul formatiunii e o aparenta. Impusa si de conducerea autoritara, in stil ceausist, a acestui partid de Traian Basescu. Noi insa credem ca adevaratul mobil al precipitarii lui Emil Boc e altul. Din motive medicale si de campanie, Emil Boc a tacut in spatiul mediatic aproape o luna.

Liderul PD-L s-a afirmat pe scena noastra politica drept cismeaua fara robinet din care curge zilnic apa chioara a osanalelor inaltate Tovarasului de la Cotroceni. Cauze obiective au facut ca acest robinet sa se inchida un timp. Pentru un biped care s-a dedicat cintarii oarbe a lui Traian Basescu, imposibilitatea obiectiva de a nu-l mai gidila pe la subsuori pe Jupinul din Deal s-a constituit intr-o drama teribila. Putin mai lipsea pentru ca, sub presiunea juramintelor de dragoste ce se strinsesera in personalitate sa, Emil Boc sa nu se desfaca. Ii aduna familia de pe jos fragmentele de ins politic, toate mirosind a Traian Basescu. Venit sa-si dea obolul Marelui Cirmaci, Emil Boc a gasit timp sa se refere si la rezultatele obtinute de PD-L la scrutinul pentru locale.

 

Continuarea in Jurnalul National 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea