Social

#marea loja feminina a romaniei #loja feminina #mica unire

Marea Loja Feminina a Romaniei fondata in 1922 onoreaza toti eroii de la 24 ianuarie 1859

Astazi, la 153 de ani de la Mica Unire , Marea Loja Femenina a Romaniei fondata in 1922 doreste a aminti doar doua din numele femeilor care si-au adus voluntar si involuntar contributia la faurirea idealului nostru national, acela de a ne unifica intr-un singur stat.

Marele Consiliu al Marii Loji Feminine a Romaniei fondata in 1922 si condusa in prezent de Marea Maestra Dna.Dr. Anca Nicolescu 33, doreste a aduce un omagiu tuturor eroilor de la 24 ianuarie 1859 pentru faptele lor marete si istorice.

Astazi, la 153 de ani de la Mica Unire, dorim a aminti doar doua din numele femeilor care si-au adus voluntar si involuntar contributia la faurirea idealului nostru national, acela de a ne unifica intr-un singur stat.

Marea Loja Feminina a Romaniei doreste pe aceasta cale a reaminti faptele Ecaterinei Vogoride, cea care a ajutat la publicarea scrisorilor ce ar fi putut compromite Mica Unire si decizia Reginei Victoria care, dupa intalnirea de la Osborne cu Napoleon al III-lea, a fost de acord cu anularea alegrilor falsificate din Moldova.


Marele Secretariat

Marea Loja Feminina a Romaniei, fondata 1922
 

Despre MAREA LOJA FEMININA A ROMANIEI


Marea Loja Feminina a Romaniei ASOCIATIE LEGAL CONSTITUITA CONFORM DECIZIEI NR. 139/PJ/2004 DIN 30.06.2004 BUCURESTI Str. Mecet 21 Bucurestitel 0744129047e-mail: malofero@aol.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea