Social

#azil #cereri #marea britanie #respingere

Marea Britanie a respins 80.000 de cereri de azil

Marea Britanie a respins cererile de azil pentru aproximativ 80.000 de solicitanti de azil proveniti din tari considerate periculoase si instabile de catre Ministerul britanic de Externe.

Zilnic sunt respinsi din regat aproximativ 40 de refugiati proveniti din tari care se confrunta cu violente, precum Irak, Afganistan, Zimbabwe si Sudan, informeaza cotidianul The Independent. Din 2003, autoritatile britanice din domeniul imigratiei le-au cerut sa plece din Regat unui numar de peste 5.000 de refugiati din Republica Democrata Congo, care se confrunta cu un dezastru umanitar. Recent, Ministerul britanic de Externe a intocmit un raport privind drepturile omului in care sunt trecute 21 de tari ce constituie "o preocupare majora", tari ai caror cetateni au de suferit din cauza persecutiilor si a discriminarii. In 15 tari, din cele 21 aflate pe lista, exista inca pedeapsa capitala. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea