Social

"Mare deceptie sa pierzi finala"

Antrenorul echipei AS Monaco , Didier Deschamps, a declarat, miercuri seara, ca este o mare deceptie sa pierzi finala Ligii Campionilor, dupa ce formatia sa a fost invinsa de FC Porto .

"A fost fabulos sa ajungem in finala, dar a fost foarte dur ca am pierdut-o. Nu cred ca meritam sa fim invinsi cu scorul de 3-0. Accidentarea lui Giuly, la inceputul partidei, ne-a complicat planul de atac. Daca Porto l-ar fi pierdut pe Deco in primele cinci minute, meciul ar fi fost altul. Si au fost alte momente ale meciului care nu ne-au fost favorabile. Am avut o sansa extraordinara in aceasta finala, dar am pierdut-o. Trebuie sa acceptam victoria lui FC Porto. Nu este sfirsitul lumii. Este greu sa inchei sezonul asa, insa acest lucru nu schimba cu nimic parcursul nostru exceptional, in campionat si Liga Campionilor. Era greu sa cistigi in fata unei echipe atit de ofensive", a spus Deschamps.

Aproximativ 5.000 de suporteri ai echipei AS Monaco, imbracati in culorile alb si rosu, strinsi intr-o piata din Monte Carlo , au plecat deceptionati spre casele lor. "S-a terminat", repetau suporterii, in timp ce un alt fan spunea ca nu este posibil ceea ce s-a intimplat. "Portughezii au cumparat arbitrul si de aceea au cistigat. Ne-a furat meciul. Ofsaidurile fluierate nu au existat. Arbitrul a fost ingrozitor", a spus un suporter.

In timpul meciului, la Monte Carlo, au avut loc ciocniri intre suporterii monegasci si portughezi, insa fortele de ordine au intervenit rapid. La partida de la Gelsenkirchen a asistat si printul Albert de monacoi, tatal sau, Rainier si sora sa, Caroline.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea