Social

# vaccinare non stop #vaccinare #bucuresti

Maraton de vaccinare pe perioada nedeterminata, in Bucuresti

De la inceputul campaniei de vaccinare au fost organizate maratoane de vaccinare. Acestea se desfasurau insa pe o perioada de doua-trei zile. Acum insa, bucurestenii pot merge oricand sa se vaccineze in doua centre acreditate de Ministerul Sanatatii.

Incepand de astazi, 27 octombrie, bucurestenii pot merge la orice ora din zi si din noapte sa se vaccineze anti-COVID, in mod gratuit. Dom Vista Medical, retea privata de laboratoare medicale, anunta ca de azi, doua centre ale sale sunt deschise non-stop pentru vaccinari anti-COVID.

Vaccinarile sunt gratuite, iar centrele sunt acreditate de Ministerul Sanatatii. Deocamdata, vaccinul disponibil la Dom Vista Medical este cel produs de BioNTech-Pfizer, dar in scurt timp va fi disponibil si vaccinul Janssen (Johnson&Johnson).

Oamenii se pot programa pentru vaccin fie pe platforma ROVACCINARE, fie sunand la 0731 065 917 sau 0731 065 908 la unul dintre cele doua centre:

- Sos. Nicolae Titulescu, nr. 94;

- Splaiul Unirii, nr. 313.

„Acestea sunt primele centre de vaccinare deschise non-stop pe o perioada nedeterminata. Noi chiar credem ca vaccinarea este cel mai important mod in care ne putem solidariza in masa impotriva pandemiei si singura cale de a opri acest ucigas perfid sa loveasca atat de nemilos! Vaccinarea este o procedura medicala ale carei beneficii sunt demonstrate stiintific si observabile in mod direct  - formele grave ale bolii sunt mult mai rare printre cei vaccinati prin comparatie cu cei nevaccinati. Este vital sa ne vaccinam pentru a supravietui! Va asteptam la vaccinare, suntem centru privat, dar vaccinarea este gratuita.” spune Stefan Spiridon, medic si managerul Dom Vista Medical.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea