Social

#profesoara religie sapanta #bataie bat elevi #violenta scoli

Maramures: Elevi batuti cu batul de profesoara de religie

Mai multi parinti din comuna maramureseana Sapanta au depus plangeri la Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Maramures impotriva profesoarei de religie despre care spun ca i-ar fi batut pe elevi in timpul cursurilor.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean Maramures, profesorul Pavel Filip, a declarat, marti, ca incidentul s-a produs in timpul orei de religie a profesoarei Ileana Stan, informeaza Agerpres.

"Se pare ca profesoara s-a enervat pe elevi, deoarece acestia nu erau cuminti si se miscau tot timpul in banci. Profesoara a scos 9 elevi in fata clasei si le-a aplicat mai multe lovituri cu batul peste maini, iar la cel de al 9-lea batul s-a rupt, renuntand sa-i mai bata", a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean Maramures.

Inspectoratul Scolar Judetean Maramures va trimite o comisie de ancheta la Scoala din comuna Sapanta pentru a cerceta faptele petrecute in timpul orei de religie. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea