Social

Maradona: Italia a vrut sa aranjeze Campionatul Mondial din 1990!

Cu mai putin de o luna pana la startul EURO 2008, nationala Italiei a primit o lovitura de proportii, din partea gloriei argientiniene Diego Maradona . „El Pibe d’Oro” l-a acuzat pe Antonio Matarrese, fostul presedinte al Federatiei Italiene de Fotbal, ca a incercat sa aranjeze meciurile din cadrul Campionatului Mondial din 1990, pentru ca fotbalistii din „Cizma” – tara gazda a evenimentului respectiv – sa ridice trofeul suprem.

 

Fostul jucator al Argentinei, care a castigat de unul singur CM 1986, a desfiintat pur si simplul jocul Italiei. Iar asta s-a intamplat la Cannes, acolo unde Maradona a fost prezent la premiera filmului autobiografic.

„Italienii au fost extrem de dezamagiti cand s-au vazut eliminati, din cauza ca Matarrese, care este un mafiot ca si Blatter, incercase deja sa aranjeze o finala Italia – Germania. S-au enervat atat de rau incat m-au acuzat pe mine si Canniggia de dopaj. Ce, fotbalistii italieni n-au luat in viata lor o aspirina ? Daca cocaina e un drog, atunci eu sunt un drogat. N-am murit din cauza ca Dumnezeu nu a dorit acest lucru”, a fost declaratia-soc a lui Maradona.

La final, „El Pibe d’Oro” a revenit asupra marii suparari care il macina de o viata intreaga. Si anume, lupta cu Pele pentru titlul de cel mai bun jucator al tuturor timpurilor. „Daca nu luam droguri, eram de departe cel mai bun jucator din lume. Pele? Nu cred ca prindea locul doi... nici macar trei”, a incheiat argentinianul. 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea