Social

#avion #monument #donatie #tancuri #mapn #donatie avion

MApN doneaza MIG-uri, tancuri si tunuri

Mai multe avioane MIG 21, dar si tancuri si tunuri scoase din functiune vor fi cedate de Ministerul Apararii Nationale ( MApN ) catre mai multe comune si orase din tara, in vederea amenajarii unor monumente comemorative, potrivit unui proiect de lege postat pe site-ul MApN.

Tehnica de lupta urmeaza sa fie donata in vederea expunerii in cinstea eroilor neamului. Valoarea totala a bunurilor donate de MApN este de 29.720,28 lei.

Consiliile locale se obliga sa realizeze cu fonduri proprii si prin mijloace proprii preluarea si transportul bunurilor mobile de la locul de depozitare a acestora la locul de amplasare precum si amplasarea intr-un loc vizibil unui public larg.

Si in 2011 MApN a dat Arhiepiscopiei Romanului si Bacaului, ministerelor Educatiei, Transporturilor si Internelor, precum si mai multor consilii locale avioane MIG 21 si IAR 93 dezafectate in valoare totala de 2,33 milioane de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea