Social

#fonduri #udrea #bani

MAPDR: Banii pentru promovare, la care a facut referire Udrea, sunt din fonduri europene

Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale ( MAPDR ) a declarat ca cele aproape zece milioane de euro destinate promovarii activitatii Programului National de Dezvoltare Rurala , de care a vorbit ministrul Elena Udrea in plenul Camerei Deputatilor, nu au fost inca accesate si ca este vorba de fonduri europene destinate PNDR , si nu MAPDR.

Chemata sa se pronunte pentru infiintarea Comisiei de ancheta, ministrul Turismului, Elena Udrea a declarat luni ca ar exista motive pentru infiintarea si altor comisii de ancheta si a dat exemplu cheltuirea de catre MAPDR a 10 milioane de euro pentru servicii de publicitate, pentru strategia de comunicare si identitatea vizuale sau pentru publicitate intr-un cotidian central.

"Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale are obligatia asumata fata de Comisia Europeana de a comunica celor interesati masurile din PNDR cu finantare nerambursabila din fonduri europene, conform Regulamentului (CE) 1698/2005 in baza caruia functioneaza practic Autoritatea de Management pentru Programul National de Dezvoltare Rurala. Comunicarea are ca obiectiv cresterea impactului PNDR la nivel national, regional, judetean si local. 

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea