Social

#manchester #ronaldo #giggs

Manchester United: Ryan Giggs il ataca dur pe Cristiano Ronaldo

Telenovela transferului lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid a tinut capul de afis al verii în fotbalul european. Dupa ce nume grele din fotbalul mondial, precum Pele sau seful FIFA, Sepp Blatter, i-au dat sfaturi lui Ronaldo, ultimul care a comentat situatia portughezului a fost Ryan .ro/ .ro/ .ro/ acasa .ro/ acasa .ro/ acasa .ro/giggs" title="giggs">giggs " title="giggs">giggs " title="giggs">giggs " title="giggs">giggs " title="giggs">giggs " title="giggs">Giggs .

Galezul l-a atacat însa dur pe coechipierul sau de la Manchester United. Giggy i-a luat la tinta pe "mercenarii fotbalului", atacându-l voalat pe Cristiano Ronaldo, aflat sub contract cu Manchester, dar caruia Real i-a facut o oferta generoasa pentru a semna cu clubul madrilen.

"Multi jucatori vor cât mai multi bani si si-ar schimba echipa pentru 10 dolari în plus. Jucatorii straini au întotdeauna casa în alta parte, asa ca tot timpul se gândesc cum sa se întoarca. Dar, pentru jucatori ca mine, Gary Neville sau Paul Scholes, casa noastra este aici", a declarat Giggs, în presa engleza. Când a fost chestionat în legatura cu cazul Ronaldo, curtat toata vara de Real Madrid, Giggs a punctat: "Daca as fi un suporter al lui Manchester as fi cu siguranta dezgustat de toata aceasta situatie".

Desi i-a acuzat pe jucatorii care pun banul mai presus de orice, Giggs a admis ca nu vina nu le apartine în totalitate acestora. "Multi dintre ei sunt baieti buni. Dar mare parte din vina apartine impresarilor si agentilor care câstiga o gramada de bani din aceste transferuri si nu mai au interesul ca un jucator sa ramâna mult timp la un club si sa joace din pasiune, din suflet pentru acea echipa", a mai spus Giggs (34 de ani), care joaca la Manchester United din 1990.

Cristiano Ronaldo se reface dupa o operatie la glezna pe care portughezul a facut-o dupa EURO 2008. Pe tot parcursul verii, Ronaldo, aflat sub contract cu Manchester, a fost ofertat de Real Madrid, lucru care l-a înfuriat cumplit pe managerul Sir Alex Ferguson, care l-a declarat netransferabil pe jucator.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea