Social

Manchester United este noua regina a Europei

Mancherster United a castigat miercuri cea de-a 53-a finala Champions League, dupa o partida jucata pana in ultimul moment, decisa la loteria penalty-urilor.

Imediat dupa fluierul de start, cele doua echipe s-a avatat in atac, iar primele minute au fost marcate de foarte multe faulturi in atac.

Jocul “diavolilor” a inceput sa se lege, iar Essien omul care a fost introdus in teren special sa faca maraj la Cristiano Ronaldo , a inceput sa aiba mari probleme cu starul portughez. Astfel, acesta deschide scorul in minutul 27, printr-o lovitura de cap superba, dintr-o pasa venita de la Wes Brown.

La 1-0 pentru Manchester, Chelsea s-a vazut nevoita sa atace cu orice pret. In minutul 40, cand toata lumea astepta pauza Lampard restabileste egalitatea pe tabela, cu un gol pe care l-a dedicat mamei sale, disparuta in urma cu trei saptamani.

In cea de-a doua repriza ritmul alert de joc s-a pastrat, Chelsea a intrat mult mai motivata pe teren. Essien trece pe langa gol primul in minutul 54. La fel a facut si Drogba, in minutul 58, cand nu a reusit sa fructifice cornerul executat de Lampard.

“Albastrii” au pus stapanire pe joc, Malouda si Lampard au ratat ocazie dupa ocazie. Manchester a revenit in minutul 74, dar Ronaldo nu a reusit sa aduca echipei sale avantajul.

La sfarsitul celor 90 de minute regulamentare, tabela arata tot egalitate la 1. In cele doua reprize de prelungire care au urmat ocaziile au fost impartite, dar scorul de pe tabela nu s-a modificat pana in final. Meciul avea sa se decida la penalty-uri.

Primul care a ratat incredibil a fost chiar marea speranta a celor de la Manchester, Cristiano Ronaldo, dupa care a urmat ratarea capitanului lui Chelsea, John Terry. Era din nou egalitate. In ce-a de a doua repriza de lovituri de la 11 metri, francezul Anelka a ratat, facat astfel cadou astfel trofeul “diavolilor” rosii.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea