Social

#asistenta sociala #paste #deva

Mancare de Paste, aruncata de asistatii social din Deva

Unii dintre romanii asistati social nu sunt multumiti de ajutoarele de Paste. La Deva , nemultumitii au aruncat alimentele primite de la autoritati.

Pachetele cu alimente de Pasti, oferite asistatilor sociali din Deva, nu au fost pe placul tuturor. Unii dintre ei au aruncat mancarea si s-au plans de alegerea autoritatilor.

"De mult nu am mai mancat carnati de Pasti si caltabos . Ii mai voteaza trasnetul. Carnatii sunt cu coloranti. Nu-s buni. Sa fie ceva putin, dar ceva bun, nu asa. Era bun un cozonac , un ulei, un zahar, un orez", au spus asistatii, citat de Realitatea.net.

In Deva, 1.000 de oameni au primit pachete cu alimente pentru Sarbatorile de Paste. Ajutoarele au fost oferite persoanelor cu handicap grav, celor cu venitul minim garantat si familiilor monoparentale.

"Cadourile au fost in valoare de pana la 30 de lei. Un kilogram de faina, un kilogram de orez, un kilogram de carnati, o conserva de carne si doua pateuri", a declarat Eleva Ivan, seful Serviciului de Asistenta Sociala din Deva.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea