Social

# Andrei Gabriel Curceanu #anunt umanitar #donatii

Mama unui bebelus de 9 luni: “Viata baietelului meu atarna de un fir de ata. Ajutati-ne sa traiasca!”

Andrei Gabriel Curceanu, un bebelus de doar 9 luni, sufera de o malformatie grava, asociata cu sindrom de intestin scrut, malnutritie si anemie severa, ceea ce nu-i permite sa se dezvolte normal. Medicii romani fac eforturi imense pentru a-l tine in viata, iar miercuri, 13 ianuarie 2016, baietelul va fi transportat in Italia – la Policlinica Vittorio Emanuele – unde va fi trimis de urgenta la terapie intensiva.

„Doctorii din Romania ne-au spus ca starea baietelului meu nu este grava, ci critica, iar viata lui atarna de un fir de ata. Suntem foarte ingrijorati de starea sa de sanatate si ne-am pus toata speranta in doctorii din Italia. Ne-au promis ca o sa ne faca baiatul bine, insa costurile tratamentului si cazarii noastre acolo depasesc cu mult veniturile noastre. Speranta a reinviat cand prietenii de la Asociatia „Salveaza o inima” ne-au promis ca o sa ne ajute si nu mi-a venit sa cred ca, in doar cateva zile de la lansarea apelului umanitar, s-au strans peste o treime din costurile totale salvarii lui Andrei. Mai este foarte putin timp pana cand copilul meu va fi operat, inima mea bate din ce in ce mai tare, iar sperantele noastre stau in mainile oamenilor cu suflet si ale doctorilor” este strigatul de ajutor al Gabrielei Cristina Bucur, mama lui Andrei Gabriel Curceanu

Operat de 3 ori in 9 luni de viata

Pana la ora actuala, micutul a suferit 3 interventii chirurgicale in Romania, insa evolutia sa nu a fost cea asteptata, iar singura lui sansa de supravietuire vine tocmai din Italia. La durerile groaznice pe care le resimte Andrei, se adauga insa si disperarea parintilor de a strange cei 30.000 de Euro necesari pentru transportul, chiria, tratamentul si interventiile medicale din Italia.

Asociatia “Salveaza o inima” a sarit in sprijinul familiei Curceanu si a demarat, chiar in prima zi din acest nou an, o campanie umanitara online pentru salvarea baietelului de 9 luni. Pana in prezent, mii de oameni au raspuns pozitiv apelului umanitar, iar in numai 10 zile au fost donati peste 10.500 de Euro, reprezentand 36% din totalul necesar.

Persoanele care vor sa-i salveze viata lui Andrei Gabriel Curceanu, o pot face pe platforma de donatii online a Asociatiei “Salveaza o inima” (Card, Paypal si Donatii prin firma) sau in conturile bancare mamei, Bucur Gabriela Cristina - RO56BTRLEURCRT0331710201 (cont in Euro) sau RO09BTRLRONCRT0331710201 (cont in Lei).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea