Social

Mama Natura si-a sfasiat rochia de mireasa

Roxana, cunoscuta de multi ca Mama Natura, si-a pus pirostriile, in mare secret, sambata. cristale swarovski . Pentru ca era destul de lunga, cu o mica trena, iar mireasa a vrut sa demonstreze ca este la fel de sexy ca in pictorialele de pana acum, in toiul petrecerii a decis ca ar fi mai bine sa o rupa. Incinsa de dans, Roxana a ramas cu doar o parte din ce a fost, la inceput, rochia.


Sani mari si casa cu bani

Printre cei 200 de invitati la petrecerea ce a avut loc la restaurantul Mc'Monis din Capitala s-au numarat foarte multi colegi ai tinerei sotii. Nu numai Ovidiu Uscat , Constantin Trofin si Paula Chirila, adica Eva, de la Canalul de Stiri. Ci si Pepe, care a incins atmosfera cu cele mai cunoscute melodii ale lui. ionita si viorica din clejani au cantat si ei in cinstea cuplului, dar s-a dansat si pe melodii pop sau chiar pe manele. Colegii i-au urat miresei nu doar traditionalele "Casa de piatra" sau "La multi ani!". Ci si "Casa cu bani" sau "Sani la fel de mari".


Luna de miere in Dubai

Laurentiu, 28 de ani, este decis sa-i ofere sotiei lui, care de-abia a implinit 21 de ani, o luna de miere de vis. Asa ca a inchiriat o camera la cel mai scump hotel din Dubai. Indragostitii formeaza un cuplu de mai bine de doi ani si locuiesc deja impreuna, intr-un apartament situat in centrul Bucurestiului. Dar au planuri sa se mute cat de curand. Asta pentru ca isi construiesc o casa pe malul lacului Snagov.


Logoditi de Craciun

Roxana Ionescu a fost ceruta de nevasta de catre, atunci, iubitul ei, Laurentiu, chiar in ajului Craciunului. Inelul de logodna era ascuns printre cadourile puse sub brad. Stresata de nunta, vedeta a facut numeroase vizite la stilist pentru a se hotara la cea mai buna varianta de coafura, potrivita si cu rochia de mireasa .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea