Social

Mama lui Serban Huidu, talharita in plin centrul Capitalei

Luni la ora 17, pe strada Dragalina, situata in zona Splaiului Independentei, intre Podul Izvor si Podul Hasdeu, mama cunoscutului om de televiziune Serban Huidu a fost victima unei talharii. Daniela Ghencea, in varsta de 51 de ani, si-a parcat masina Alfa Romeo 147, si-a luat geanta si laptopul si s-a dat jos din vehicul. A remarcat o Dacie care se apropia incet, dar nu i-a dat atentie, numai ca, in momentul in care vehiculul a ajuns langa ea, de pe bancheta din spate s-a ridicat un tanar care, pe jumatate iesit pe geam, i-a insfacat poseta. Daniela Ghencea a incercat sa tina geanta, fiind trasa dupa masina cativa metri, dar a trebuit sa-i dea drumul cand a alunecat pe gheata.


Politia a fost alertata in mai putin de 15 minute si, intrucat victima retinuse numarul de inmatriculare al masinii, a fost declansata o operatiune de identificare a vehiculului. Dacia talharilor localizata in mai putin de doua ore, la o benzinarie din apropierea autogarii Rahova. Echipajul Brigazii de Politie Rutiera care o identificase a fost imediat sustinut de un echipaj de la sectia 17 si cei trei faptuitori au fost retinuti.Talharii apucasera sa arda actele si sa cheltuiasca 250 din cei 400 de lei aflati in poseta, iar telefonul mobil al victimei a fost recuperat.

Echipa care comisese infractiunea avea un cazier impresionant: soferul, Aristotel Anghel, in varsta de 25 de ani, fusese condamnat pentru fals, uz de fals si inselaciune , iar copilotul, Mihaela Craciun, fata cunoscutului interlop rrom Boaca, avea si ea la activ, la numai 22 de ani, o condamnare pentru furt. In plus, amandoi sunt consumatori notorii de droguri.

Recordman absolut este insa chiar autorul talhariei, Ion Miclescu, care, la nici 20 de ani, se poate lauda cu o condamnare de patru ani si jumatate pentru talharie si furt, incasata in 1999, la varsta de 13 ani.

Si masina folosita la comiterea infractiunii fusese furata, in noaptea de 29 spre 30 ianuarie, de pe bulevardul Tudor Vladimirescu din Capitala. Numerele de inmatriculare fusesera furate de pe Dacia unei firme, infractiunea nefiind reclamata Politiei la momentul producerii talhariei. Mai mult, Anghel avea permisul suspendat pentru 90 de zile, astfel ca pomelnicul infractiunilor pentru care cei doi barbati sunt acum cercetati in stare de retinere cuprinde talharia , furtul calificat, conducerea fara permis si punerea in circulatie a unui autoturism cu numere false de inmatriculare.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea