Social

#mama #cezariana #copil

Mama la 12 ani: a nascut prin cezariana

O fata de 12 ani a nascut prin cezariana la spitalul universitar din Bucuresti. Copilul se afla la terapie intensiva, dar medicii sunt optimisti.

Fata in varsta de 12 ani, insarcinata in noua luni, a sosit la camera de garda a Spitalului Universitar, alaturi de mama ei.

Dupa ce medicii au constata ca fata are contractii, au internat-o si au tinut-o sub supraveghere, inainte de a lua decizia de a-i asista nasterea prin cezariana.

"Mama este in siguranta, iar copilul este la sectia de terapie intensiva, avand unele semne de prematuritate, astfel ca trebuie tinut sub observatie. Speram ca lucrurile vor evolua bine si ca va fi un caz fericit", a declarat Isabel Ocnaru, medic la Spitalul Universitar din Bucuresti, citata de Realitatea.net.

Fata este cea mai tanara pacienta care a nascut la Spitalul Universitar Bucuresti. Medicii au recurs la cezariana pentru a evita posibilele complicatii fizice si psihice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea