Social

#pericol social #criminala de la metrou #magdalena serban

Mama criminalei de la metrou a incercat in zadar sa-si interneze fiica la psihiatrie

Magdalena Serban, femeia de 36 de ani din Craiova, care a ucis o tanara la metrou in urma cu doua zile are vadite probleme psihice. Cutremurator este faptul ca problemele nu doar ca erau cunoscute de ceva vreme, ci s-a incercat si tratarea lor, dar in zadar. Potrivit stirilekanald.ro, mama criminalei ar fi incercat sa o interneze in urma cu o luna la psihiatrie, insa s-a lovit de un refuz. Motivul este socant in lumina noilor evenimente.

Mama Magdalei Serbana povestit ca a cerut internarea acesteia la psihiatrie, la Craiova, in urma cu o luna, scrie sursa citata. Medicii de acolo i-au refuzat internarea pe motiv ca "Nu prezinta un pericol social!" O luna mai tarziu, o tanara nevinovata moare.

Mai mult, profilul de Facebook al femeii arata clar ca aceasta avea probleme de ordin psihic. Ea ar fi fost abuzata in urma cu cativa ani, in Spania, moment cand intreaga ei viata s-ar fi dus de rapa. Se pare ca femeia ar fi intrat intr-o depresie severa, fiind inclusiv internata in spital. 

Intentia de a ucide este evidenta in imaginile inregistrate de camerele de supraveghere de la metrou. Magdalena Serban incearca cu toata forta sa impinga cele doua victime pe sinele de la metrou, desi acestea sunt la ceva distanta de marginea peronului. Daca una dintre tinere reuseste sa opuna rezistenta, Alina Ciucu nu are acelasi noroc. Totusi, ea incearca sa revina pe peron, moment in care este lovita cu piciorul de agresoare. Imediat, trenul intra in statie si tanara este ucisa. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea