Social

Maidanezul, brand national

Politistii care insoteau coloana oficiala americana inspre Aeroportul Otopeni au trebuit sa incetineasca motocicletele si masinile dupa ce pe culoarul unic din zona Pietei Victoriei au traversat tacticos trei caini maidanezi ."

„New York Times“ a scris imediat in editia sa electronica: „agentii de securitate ai presedintelui american George W. Bush trebuie sa il apere in fata unui pericol mai putin obisnuit pe durata Summitului NATO de la Bucuresti“ referindu-se la cainii comunitari .

Ziarul american prezinta Bucurestiul in culori apocaliptice : „Echipe speciale de hingheri stationeaza deja pe traseul de la aeroport la Palatul Parlamentului , unde se va desfasura reuniunea de saptamana aceasta, pentru a impiedica aceste animale sa hartuiasca delegatii. Intre timp, restul orasului ramane sub ocupatia cainilor. Administratia locala afirma ca 9.000 de persoane sunt muscate anual de caini, dar aceste cifre includ si ranile provocate de animalele de companie“.

 

Continuarea in Evenimentul Zilei 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea