Social

#bucuresti #caini comunitari #munca comunitara

Maidanezii din Sectorul 1, in grija prostituatelor si cersetorilor?

Consilierii locali ai Sectorului 1 al Capitalei au propus obligarea prostituatelor, cersetorilor si a persoanelor care nu isi platesc amenzile la munca in folosul comunitatii: ingrijirea cainilor comunitari si a parcurilor.

Persoanelele condamnate pentru diverse contraventii ar putea fi obligate sa ingrijeasca caini fara stapan din adapostul Odaii sau sa curete spatiile verzi din parcuri, spitale, scoli sau alte unitati din subordinea Primariei.

”La nivelul sectorului 1, exista mii de amenzi neachitate, aplicate unor persoane care fie nu au respectat regulile de circulate, fie linistea si ordinea publica sau curatenia in spatiile publice. Nu mai vorbesc despre sanctiuni aplicate in cazul cersetoriei, prostitutiei, sau in cazul celor care folosesc domeniul public, asa zisii parcangii, pentru a incasa diverse taxe. Impotriva acestor persoane ne vom indrepta in instanta si, in urma sentintei judecatoresti, vom obliga acesti contravenienti la munca in folosul comunitatii”, a declarat directorul general adjunct al Politiei Locale Sector 1 , Iosif Balan, citat de EVZ.ro.

Numarul de ore de munca in folosul comunitatii va fi hotarat de instanta si numai persoanele care au domiciuliul sau resedinta in sectorul 1 vor putea fi obligati sa presteze astfel de servicii atunci cand sunt condamnate de o instanta fie pentru neplata amenzilor, fie pentru alte tipuri de contraventii.

Primii pe lista autoritatilor publice sunt bucurestenii care au mai mult de doua amenzi legate de mentinerea curateniei in spatiile publice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea