Social

Mai putine partide la alegerile locale decat in 2004

Alegerile locale din 2008 au atras la Brasov mai putine formatiuni politice si candidati independenti pentru functiile de primar si presedinte al Consiliului Judetean decat la alegerile din 2004.

Potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Judetean de Circumscriptie nr. 8 si Biroul Electoral Municipal Brasov, in anul 2004, 22 de formatiuni politice si opt candidati independenti s-au inscris in cursa pentru pentru Consiliul Local, iar la Consiliul Judetean un numar de 21 de formatiuni politice.

In acest an s-au inscris 12 partide pentru Consiliul Local cu acasa .ro/liste" title="liste">liste complete de candidati, iar pentru Consiliul Judetean Brasov 16 partide politice, din care zece au depus liste complete de candidati, PSD, PD-L, PNL, UDMR, PIN, PNTCD, PC, PNG-CD si Partidul Verde, iar alte sase partide liste incomplete,

printre acestea numarandu-se Forumul Democrat al Germanilor, Partidul Popular si al Protectiei Sociale, Uniunea Populara Social Crestina, Partidul Civic Maghiar, Partidul Ecologist Roman si Partidul Republican. (continuarea in Stirilocale.ro)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Stirilocale.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea