Social

#subventie caldura #saraci #sebastian lazaroiu # criterii acordare subventie caldura # subventii caldura iarna 2011

Mai multi romani saraci primesc ajutoare pentru caldura. Afla criteriile

In aceasta iarna, mai multi romani vor beneficia de subventii la caldura, iar plafonul acestora va fi majorat, a anuntat ministrul Muncii , Sebastian Lazaroiu.

Iarna trecuta, 200.000 de gospodarii au primit ajutor de caldura. Numarul va creste in acest an pana la 330.000. Familiile cu un venit lunar pe cap de membru de familie mai mic de 615 lei vor primi in aceasta iarna aproape 2.000 lei pentru intretinere .

Ministrul Muncii a explicat ca si gospodariile cu castiguri intre 615 su 786 lei pe membru de familie vor fi asistate cu 75% din valoarea facturii la intretinere.

"Iarna trecuta statul baga in buzunarul fiecarui roman 750 de lei pentru incalzire, fie ca voia, fie ca nu, fie ca era bogat, fie ca era sarac. In plus, cei vulnerabili mai primeau 600 de lei. Anul acesta, doar consumatorii vulnerabili vor primi sprijin de la stat", a declarat sebastian lazaroiu, citat de EVZ.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea