Social

Mai multi membri PNL Dolj vor sa paraseasca partidul

Mai multi membri PNL Dolj vor sa paraseasca partidul, intrucat sunt nemultumiti de modul in care au fost intocmite listele pentru alegerile locale, precum si de maniera in care organizatia judeteana face campanie electorala in teritoriu.

Surse din PNL Dolj au declarat, pentru ROMPRES, ca este doar o chestiune de timp pana cand nemultumirile din PNL Dolj vor fi facute publice, iar singurul motiv care ii mai tine in partid pe nemultumiti este campania electorala, intrucat nu doresc sa dea satisfactie adversarilor politici. "Nu vrem deocamdata sa facem mare agitatie , pentru a nu aduce prejudicii de imagine partidului in campania electorala.

Asta nu inseamna ca vom lasa lucrurile sa mearga asa la nesfarsit, pentru ca sunt unele persoane care, pentru propriile interese, sunt in stare de orice.

Conducerea centrala a partidului trebuie sa ia masuri, pentru ca altfel PNL Dolj va ajunge, daca nu deja a si ajuns, in mainile unui grup de oameni fara scrupule care vor distruge organizatia, pentru ca nu au forta necesara de a construi, ci doar de a distruge si a face rau", au declarat sursele citate. (continuarea in Stirilocale.ro)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Stirilocale.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea