Social

#audieri medici matei bals #audieri medici # incendiu matei bals #matei bals incendiu #matei bals

Mai multi angajati ai Spitalului Matei Bals, audiati. Care ar fi cauza incendiului

Mai multi angajati ai Spitalului Matei Bals din Capitala, unde vineri dimineata a izbucnit un incendiu, au fost audiati. Potrivit declaratiilor acestora, incendiul ar fi izbucnit de la un scurtcircuit. 

„Ne-am văzut moartea cu ochii. Era un domn care avea în priză o baterie externă, tabletă, telefon și care își scotea mereu masca de oxigen”.  Scurtcircuitul ar putea să fi fostcauzat de tuburile de oxigen care au intrat cu o sursă de încălzire.

Initial, s-a crezut ca incendiul ar fi izbucnit din cauza unei aeroterme. 

Streinu Cercel, despre cauza incendiului

”Ce s-a întâmplat este devastator. Sincere condoleanțe familiilor greu încercate și felicitări colegilor de la Balș pentru modul în care au reacționat. În toată cladirea respectivă erau internați pacienți Covid în stare medie și gravă, conectați la oxigen. Toate camerele au suplimentare de oxigen printr-un sistem nou instalat. este din noiembrie, decembrie, revizuirile au fost făcute în mod constant. În ultima perioadă nu au fost probleme cu căldura. Noi suntem în curs de a ne pune centrală proprie. Mi-e greu să spun dacă a fost de la un reșou, pentru că sunt aparținători cărora le spui să nu facă anumite lucruri, dar le fac”, a declarat Streinu Cercel miercuri dimineață.

Citeste si:

Incendiu de proportii la Matei Bals! 4 morti, peste 120 de pacienti evacuati! Cauza incendiului

Pacientii ingramaditi pe holuri la Matei Bals. Protocoale nerespectate

Incendiul de la Matei Bals ar fi fost evitat daca se aeriseau incaperile

Matei Bals nu avea caldura! Ruda unei paciente a dus o aeroterma in salonul care a luat foc, la cererea personalului medical

Inca o victima a fost gasita carbonizata la Matei Bals. Bilantul se ridica la 5 decese

3 medici de la Matei Bals intoxicati cu fum! Care este starea acestora

Oficialii si rudele pacientilor internati se contrazic in declaratii! Ba era caldura, ba nu era caldura! Care este adevarul?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea