Social

# trenuri InterRegio #litoral #cfr #. trenuri # interregio #circulatie trenuri

Mai multe trenuri spre mare in weekendul de Sfanta Maria

Reprezentantii din turism se asteapta ca un numar foarte mare de turisti sa soseasca pe litoral weekendul acesta, datorita celor trei zile libere prilejuite de sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului, care pica vineri si care a fost desemnata zi nelucratoare.

Ca sa vina in intampinarea turistilor, numarul trenurilor spre mare a fost suplimentat. Astfel, in zilele de 15, 16 si 17 august, doua trenuri InterRegio vor circula suplimentar in programul Trenurile Soarelui, spre/dinspre Constanta: Bucuresti Nord (07.50) - Constanta (10.30) si Constanta (18.30) - Bucuresti Nord (21.10). Trenul avea initial ca punct final Capitala, insa i se va prelungi ruta pana la Constanta.

Si cei care intentioneaza sa calatoreasca spre principalele destinatii de pelerinaj din tara vor avea mai multe sanse sa gaseasca loc in trenuri. Astfel, vor circula suplimentar: spre/dinspre centrul de pelerinaj din Ardeal - Manastirea Nicula: Cluj Napoca (11.54) - Gherla (12.50); Gherla (13.20) - Ilva Mica (15.32); Gherla (13.35) - Bistrita Nord (15.32); Dej Calatori (13.00) - Cluj Napoca (14.35).

Trenurile InterRegio de pe rutele cele mai solicitate vor avea in compunere mai multe vagoane decat in mod obisnuit, se arata in comunicat.

Sursa foto: forumtrenuri.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea