Social

#sosea #trafic #zapada

Mai multe drumuri din tara blocate din cauza zapezii

Nincoarea si viscolul au ingreunat traficul in mai multe judete. Cel mai afectat a fost Clujul, unde mai multe drumuri au fost paralizate de umezeala de pe carosabil.

Dupa ce mai multe TIR-uri au derapat, drumul dintre Cluj si Oradea a fost blocat timp de cinci ore pana la sosirea echipajelor de deszapezire .

Urgia naturii si soferii nepregatiti, in ciuda avertismentului de cod galben, au dus la blocarea drumului in zona localitatii Negreni. Politistii au oprit in Capusu Mare soferii care se indreaptau spre Oradea pana la curatarea soselei.

Avertizarea de cod galben expira joi, insa politistii le recomanda soferilor sa aiba la indemana lanturi pe care sa le foloseasca in caz de nevoie, informeaza Stirile ProTV.

Alte zona afectate de ninsoarea neprevazuta a fost Piatra Craiului, la limita cu judetul Bihor. Drumarii au avut de curatat si in Pasul Gutai din judetul Maramures si iesirea din municipiul Zalau, pe drumul E80.

In urma ninsorii care a durat toata noaptea, zapada s-a asternut in zone din Maramures, Bistrita Nasaud , Salaj, Cluj si Caras Severin .

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea