Social

#donare sange #doneaza sange #imparte.ro #donator de sange

Mai, luna in care donezi sange

In luna mai implica-te alaturi de noi si doneaza sange pentru cei a caror viata depinde de asta. Nu ai mai donat pana acum? Afla tot ce trebuie sa stii inainte de a dona, unde poti face acest lucru, ce drepturi ai ca donator de sange, care sunt cazurile urgente care au nevoie de ajutorul tau.

Sangele este ceva ce cu totii credem ca este acolo atunci cand va fi nevoie de el. Cu toate acestea, doar 1.9% dintre romani doneaza sange, iar situatiile in care, ca si pacient, ai nevoie de o anumita grupa de sange, iar spitalele nu pot acoperi acest necesar, sunt din ce in ce mai dese.

Ca donator de sange faci parte dintr-o mare familie si atunci cand vei avea nevoie, vei fi ajutat la randul tau. Donarea de sange este un mod simplu de a arata ca-ti pasa, ca te implici, ca esti acolo atunci cand cineva depinde de gestul tau.

In luna mai, imparte.ro promoveaza necesitatea donarii de sange printr-o campanie de informare si atragere a potentialilor donatori. Campania se adreseaza atat celor care au mai donat sange, cat si celor care o vor face pentru prima data.

Iti vom prezenta informatiile necesare pe care orice potential donator trebuie sa le stie, centre de donare, compatibilitatea grupelor de sange, cazuri urgente care au nevoie de donatii de sange.

Te asteptam si sa te inscrii in baza donatorilor de sange de pe imparte.ro, pentru ca nu se stie niciodata cand viata cuiva poate fi salvata de gestul tau.

Citeste continuarea articolului AICI.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea