Social

Magicianul economiei iesene

Desi nimic nu s-a concretizat iar proiectele carora ministrul Economiei si Finantelor , Varujan Vosganian , le tot face publicitate sunt intr-o stare de amorteala, acesta continua sa sustina ca iesenilor le merge din ce in ce mai bine si ca in curand nivelul de trai va fi unul apropiat mediei nationale, chiar si un pic peste.

Vosganian anunta derularea a peste o mie de proiecte pentru judetul Iasi, desi autoritatile locale se chinuie de ceva vreme sa concretizeze numai trei proiecte. Singurul care a luat avant este proiectul Aeroportului International Iasi, care cu putina bunavointa va fi inaugurat la sfarsitul acestui an. Conform datelor dintr-un studiu elaborat de Ministerul Finantelor si Comisia Nationala de Prognoza , Regiunea de Nord-Est va avea cea mai mare crestere economica, iar cea mai mare dinamica o va avea, in continuare, sectorul constructiilor.

Desi nimic nu s-a concretizat iar proiectele carora ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, le tot face publicitate sunt intr-o stare de amorteala, acesta continua sa sustina ca iesenilor le merge din ce in ce mai bine si ca in curand nivelul de trai va fi unul apropiat mediei nationale, chiar un pic peste.

De asemenea, Vosganian anunta derularea a peste o mie de proiecte pentru judetul Iasi, desi cele trei mari proiecte, aeroportul, soseaua de centura si soseaua Iasi - Tg. Frumos sunt intr-un stadiu incipient de o perioada buna de timp si nici o macar nu a fost asfaltat un metru de drum. Singurul care a luat avant este proiectul Aeroportului International Iasi, care cu putina bunavointa din partea autoritatilor va fi inaugurat la sfarsitul acestui an. (continuare in Ziua de Iasi)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea