Social

# ajutor bani #cumparaturi gratis #magazin social #ajutor social

Magazin in Bucuresti cu produse... gratis. Cum poti face cumparaturile si tu

In sectorul 6 al Capitalei exista o intreprindere sociala unde, pentru a-ti face cumparaturile, este suficient sa platesti in... ore de munca. Astfel, cei care vor sa cumpere alimente, detergent sau alte produse pot calca, aranja marfa pe rafturi, pune etichete sau face curatenie. 

„Este un sistem în care nu se folosesc bani, în care cei care doneză primesc la rândul lor puncte cu care pot achizițona alte produse sau servicii, iar cei care vor să cumpere acele produse și pot munci pentru ele sunt recompensați în valoarea orei de muncă, tot în aceste puncte”, a explicat sistemul Nicolae Gorunescu, directorul DGASPC din sectorul 6.

„Munca nu deranjează pe nimeni, iar dacă este un venit în plus, ajut familia și copilul. Pentru o oră de muncă, iau șase puncte, din care pot să iau o sticlă de ulei, o pastă făinoasă, un biscuite”, spune Gabriela Neacu, intr-un reportaj realizat de Digi 24. 

Produsele sunt mai ieftine decât cele care se găsesc într-un supermarket obișnuit. De exemplu, un kilogram de făină sau un litru de ulei costă un punct, o conservă de carne 4 puncte și o pungă de detergent 10 puncte, mai scrie sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea