Social

#avion prabusit #victime #tragedie #milano

MAE noi informatii despre victimele tragediei aviatice de langa Milano. Primele informatii oficiale despre identitatea persoanelor decedate

Ministerul Afacerilor Externe a revenit luni dimineata cu noi informatii despre tragedia aviatica de la Milano. Un avion inmatriculat in Romania s-a prabusit la scurt timp dupa ce a decolat de pe aeroportul Linate. Este vorba despre un avion de mici dimensiuni, in care se aflau 8 persoane. Nu au fost supravietuitori.

 

Conform ultimelor informatii, in urma demersurilor de identificare a victimelor accidentului aviatic de la periferia orasului Milano, s-a stabilit ca printre persoanele decedate se regasesc 7 cetateni romani.

MAE mentioneaza ca, pana la acest moment, Consulatul General al Romaniei la Milano nu a primit solicitari de asistenta consulara cu privire la acest incident.

„Consulatul General al Romaniei la Milano continua dialogul cu autoritatile locale, fiind pregatit sa acorde asistenta consulara, conform competentelor legale, inclusiv cu privire la procedurile specifice, respectiv facilitarea repatrierii corpurilor neinsufletite si eliberarea certificatelor de deces”, transmite MAE.

Un avion de mici dimensiuni inmatriculat in Romania s-a prabusit pe o cladire de la periferia orasului Milano. Cei opt oameni de la bordul avionului pilotat de Dan Petrescu au murit. La bord se aflau antreprenorul Dan Petrescu, sotia si fiul sau, o familie tanara cu copilul in varsta de un an, bunica copilului si un prieten al fiului lui Petrescu, scrie Mediafax.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea