Social

#MAE explozii Bruxelles #alerta terorista Belgia #explozii Bruxelles

MAE: Atentionare de calatorie in Belgia! Nivel maxim de alerta la Bruxelles!

Capitala Belgiei este blocata, dupa exploziile care au avut loc in aceasta dimineata pe aroportul international Zaventem si la metroul din Belgia! Toate liniile de tren, metrou si transport in comun, de suprafata si subteran, sunt suspendate, iar circulatia rutiera se desfasoara cu dificultate! Autoritatile belgiene sunt in alerta! Ministerul Afacerilor Externe a emis o atentionare de calatorie pentru aceasta tara!

MAE informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa se deplaseze pe teritoriul Regatului Belgiei ca autoritatile locale au decis instaurarea nivelului de alerta gradul 4 – „amenintare serioasa si iminenta” - pentru Regiunea Bruxelles Capitala, iar nivelul 3 – amenintare „posibila si credibila”, este in vigoare deja si pentru restul teritoriului belgian.

Ministerul Afacerilor Externe recomanda consultarea paginii de Internet www.mae.ro si reaminteste faptul ca cetatenii romani care se deplaseaza in strainatate au la dispozitie aplicatia „Calatoreste in siguranta” (disponibila gratuit in „App store” si „Google Play”), care ofera informatii, sfaturi de calatorie si posibilitatea de a fi alertati, in cazul in care apar situatii speciale.

Sursa foto: sputniknews.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea