Social

#romani MAE #Brexit #romani Marea Britanie #ministerul afacerilor externe #mae

MAE: Anunt de ultima ora pentru romanii din Marea Britanie

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) ii indeamna pe romani sa informeze autoritatile britanice şi Ambasada Romaniei la Londra in privinta unor eventuale incidente, in contextul “semnalelor referitoare la faptul ca rezultatul referendumului provoaca tensiuni şi reactii izolate”, discriminatorii, fata de cetatenii UE din UK.

”Ministerul Afacerilor Rxterne informeaza ca rezultatul referendumului organizat la data de 23 iunie in Marea Britanie nu produce in prezent efecte juridice asupra activitatii de protectie si asistenta consulara prestate de Ambasada Romaniei la Londra in interesul si beneficiul comunitatii romanesti locale. MAE asigura comunitatea romaneasca de sprijinul autoritatilor romane, in acest sens. in context, mentionam ca nu s-a inregistrat o crestere suplimentara a solicitarilor de asistenta consulara determinata de perspectiva, respectiv de rezultatul referendumului din data de 23 iunie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea