Social

#macovei #monica macovei #stolojan #europarlamentare #pdl

Macovei merge la Bruxelles, Vass ramane acasa

Theodor Stolojan si Monica Macovei deschid listele PDL pentru europarlamentarele din iunie. Andreea Vass , consiliera capului de lista, clasata abia pe locul 24, considerat neeligibil , sustine ca nu e suparata, dar ca si-ar fi dorit sa fie pe 23 ca sa aiba numarul lui Michael Jordan.

Democrat-liberalii mizeaza la alegerile pentru Parlamentul European pe “lista lui Basescu”. Fostul sfetnic al sefului statului, Theodor Stolojan, ex-ministrul Justitiei, Monica Macovei, consilierul prezidential Cristian Preda si editorialistul Traian Ungureanu sunt capetele de afis ale PDL pentru scrutinul din 7 iunie. Lista a fost validata luni de Colegiul Director al partidului, inregistrandu-se doar doua abtineri.

Urmatorii candidati reprezinta cele opt euroregiuni ale Romaniei, in ordinea procentelor obtinute de acestea la alegerile nationale de anul trecut. De departe starul de pe lista, Monica Macovei a acceptat abia duminica seara invitatia PDL de a candida la PE, in urma unei intrevederi cu premierul Emil Boc, sustine vicepresedintele partidului, Gheorghe Flutur .

( citeste continuarea in Cotidianul )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea