Social

"Ma simt precum Mourinho. Cistig si intreg stadionul ma injura"

Dinamo a obtinut, in extremis, cele trei puncte la Constanta, invingind Farul printr-un gol controversat, marcat in minutul 90, de catre fostul copil minune al "marinarilor", Ianis Zicu .

Duelul dintre protagoniste a fost marcat de o serie de incidente produse atit in tribune, cit si pe teren, totul transformindu-se intr-un spectacol de prost gust. Meciul in sine n-a avut nici sare, nici piper, inclestarea din teren fiind mai degraba o lupta surda pentru mijlocului terenului. Dinamo a cistigat pentru ca l-a avut in teren pe Zicu, chiar daca numai pentru doar 22 de minute, interval in care acesta a marcat golul victoriei, a incasat doua cartonase galbene si unul rosu.

Machidonul, un fotbalist rasfatat, insa plin de talent, si-a demonstrat clasa in minutul 90. Zicu a preluat cu genunchiul (sau cu mina) o minge trimisa de Vlad Munteanu si a sutat in plasa, de la nici sase metri. Jucatorii lui Momcilo Vukotici au acuzat vehement faptul ca Zicu s-a folosit de mina, dar golul a fost validat. "Am vazut cum mingea a ricosat din genunchi in mina lui dreapta, iar de aici si pina la marcarea golului era o chestiune simpla. Practic, si-a potrivit-o excelent pentru sut", ne-a declarat, ieri, portarul Farului, George Curca.

Constantenii au tabarit pe tusierul Popa, apoi pe Salomir, dar deja protestele erau in zadar. Farul a inscris si ea, la ultima faza, dar golul a fost anulat, corect, pentru ofsaid. La finalul partidei, Zicu a rasucit cutitul in rana "marinarilor": "Ma simt precum Mourinho. Cistig si intreg stadionul ma injura . Este un sentiment minunat".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea