Social

#palestinieni #lupte #fasia gaza #israel

Luptele continua in Fasia Gaza: 560 de palestinieni au murit

Fasia Gaza era, marti dimineata, teatrul unor ciocniri intense intre fortele israeliene si combatantii palestinieni si tinta unor bombardamente violente , dupa ce seful statului a respins apelurile de a inceta ofensiva, in care au murit cel putin 560 de palestinieni.

Din ce in ce mai mult, exista temerea privind agravarea crizei umanitare in teritoriul sarac si suprapopulat, in care ofensiva israeliana a provocat o grava penurie de alimente, potrivit agentiilor ONU, citate de AFP.

Ciocniri sau bombardamente erau semnalate marti dimineata in mai multe sectoare ale Fasiei Gaza, dupa confruntarile violente care au izbucnit luni seara pentru prima oara in orasul Gaza.

In cursul noptii, tancuri israeliene sprijinite de elicoptere de lupta au intrat in Khan Younes, oras mare din sudul Fasiei Gaza, pentru prima oara de inceputul ofensivei terestre, sambata seara, au afirmat martori citati de AFP.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea