Social

#ateu credincios #lupta spania #autobuz

Lupta pentru Dumnezeu in autobuzele din Spania

Ateii si credinciosii spanioli se confrunta, de luni, in orasele din Spania, lansand mesaje, diametral opuse, catre populatie.

Lupta intre " Dumnezeu exista" si "Dumnezeu nu exista" a cuprins si mijloacele de transport in comun spaniole, care sunt impanzite cu afisele celor doua grupari, informeaza AFP.

Batalia a impartit mijloacele de transport spaniole in " autobuze atee" si "autobuze credincioase". Initiativa a fost preluata de catre Fuenlabrada Paco Rubiales, pastor evanghelic, care a cheltuit 2.000 de euro pentru realizarea unor afise cu inscriptia "Dumnezeu exista. Traieste -ti viata alaturi de Hristos".

"Sunt mai multe metode care promoveaza dialogul si sfideaza intoleranta . Rivalii nostri promoveaza acest gen de intoleranta", a declarat pastorul. De cealalta parte, ateii nu sunt de acord cu promovarea unei zeitati inexistente.

"Vestea proasta e ca Dumnezeu nu exista! Vestea buna este ca nu avem nevoie de El", este sloganul ateilor. Uniunea Ateilor din Spania, a umplut autobuzele, din Barcelona, cu mai multe afise, cu sloganul: "Dumnezeu nu exista. Traieste-ti viata!".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea