Social

# racire vreme #starea vremii #vremea #prognoza meteo

Luni, ultima zi calduroasa de toamna. Afla care este prognoza meteo pentru urmatoarele zile

Luni este ultima zi calduroasa a acestei toamne. De marti vremea se va raci treptat, intai in nordul, vestul si centrul tarii, iar apoi si in celelalte zone ale Romaniei.

Innorarile se vor accentua treptat, vantul se va intensifica si vor aparea si ploile. Dimineata, in zonele joase din sudul tarii se va semnala ceata, asociata cu burnita.


Cum va fi vremea luni


In Bucuresti, vremea se mentine calda pentru aceasta perioada. Temperaturile minime nu vor depasi 9 grade, iar cele maxime 20 de grade.

La munte, innorarile se vor accentua in masivele vestice si va ploua in Carpatii Occidentali si Orientali. Vantul se va intensifica, insa temperaturile vor fi in crestere.

In partea de nord a tarii, vantul se va intensifica si va ploua. Temperaturile maxime vor atinge valorile de 20 - 22 de grade.


Cum va fi vremea in urmatoarele zile


De marti, temperaturile vor incepe sa scada intai in regiunile nordice, vestice si centrale. Cerul va prezenta innorari si va ploua slab. Si in sudul tarii vremea se va raci treptat, cerul va fi noros si vor fi conditii de ploaie.

De miercuri, racirea se va accentua in toate regiunile tari, vantul va sufla cu mai multa putere si sunt posibile ploi, in special in cursul serii. Maximele nu vor depasi 15 grade.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea