Lungimea fustei si ce spune ea despre femei

Social

#lungimea fustei #prejudecati femei # ce spune fusta

Lungimea fustei si ce spune ea despre femei

O fotografie postata online, in urma cu o luna, de o studenta din Vancouver a devenit viral pe Internet. Poza, intitulata "Judgments" ("Judecati"), abordeaza in mod inedit felul in care sunt catalogate femeile in functie de lungimea fustei lor.



Fotografia ii apartine tinerei Rosea Lake, studenta in anul 1 la design grafic, in cadrul Universitatii Capilano din Vancouver, pe care a incarcat-o pe platforma Tumblr in luna ianuarie. Poza, care dezvaluie partea din spate a picioarelor unei fete, pe care sunt trecute, gradat, atribute folosite pentru a descrie o femeie in functie de lungimea fustei pe care o poarta, a atras atentia lumii intregi, fiind repostata, pana in prezent, de peste 300.000 de ori.

"Masuram femeile din priviri, la fel cum masuram apa in cilindri gradati, dar nimeni nu recunoaste asta, pentru ca e o rautate", a declarat Rosea Lake, citata de Huffington Post.



Sursa foto: Rosea Lake, gva.be

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea