Social

#30 septembrie #luna neagra #sfarsitul lumii #apocalipsa

Luna Neagra anunta sfarsitul lumii! Totul incepe astazi, 30 septembrie

Astazi va avea loc un fenomen straniu, numit "Luna Neagra". Acesta este asociat cu venirea Apocalipsei. Se spune ca in aceasta Iisus Hristos va veni pe Pamant pentru a doua oara, adeptii teoriei conspiratiei aducand drept dovezi versete din Evangheliile dupa Apostolii Luca si Matei.

 

Fenomenul denumit "Luna Neagra" se produce atunci cand partea iluminata a Lunii este "umbrita" de Pamant, acest lucru facand-o imposibil de vazut. Fenomenul se intampla aproximativ la fiecare 32 de luni, dar de data aceasta are o semnificatie deosebita datorita altor activitati din Univers, ce vor avea loc in aceasta luna.

In prima zi a lunii septembrie a avut loc un alt fenomen straniu, denumit "inelul de foc". Aceasta a fost o eclipsa de soare produsa in momentul in care Luna s-a aliniat cu Pamantul si Soarele deasupra Africii, stralucitorul astru fiind facut sa para intunecat. Acest lucru impreuna cu fenomenul ce are loc astazi ii face pe multi sa se teama de ce e mai rau.

Atunci cand fenomenul dublu face trimitere la citatul din Biblie, lectura poate deveni terifianta pentru cei care cred in teoria consipiratiei. Potrivit site-ului "Signs Of The End Times/ Semne ale sfarsitului", Evanghelia dupa Matei, capitolul 24:29, spune: "Iar indata dupa stramtorarea acelor zile, soarele se va intuneca si luna nu va mai da lumina ei, iar stelele vor cadea din cer si puterile cerurilor se vor zgudui", scrie realitatea.net.

Sursa foto: reperemaramuresene.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea