Social

Luis Figo a renuntat la colaborarea cu agentul sau

Mijlocasul portughez al echipei Real Madrid, Luis Figo , a anuntat vineri ca a renuntat la agentul sau, Jose Veiga, dupa peste zece ani de colaborare profesionala , informeaza AFP.

Intr-un comunicat dat publicitatii, jucatorul precizeaza ca, in ciuda relatiei de prietenie care il leaga de Jose Veiga, continuarea colaborarii lor nu ar fi fost benefica pentru nici una dintre parti.

La randul sau, Jose Veiga a precizat, tot intr-un comunicat, ca Luis Figo "este cel mai bun jucator portughez si unul dintre cei mai buni din lume, care pregateste la diferite niveluri si intr-o maniera inteligenta reconversia sa profesionala".

"In cursul acestor zece ani, am avut onoarea sa-l reprezint pe Luis Figo. Noi am crescut impreuna si tot impreuna am atins culmile fotbalului mondial", a mai adaugat fostul agent al vedetei portugheze.

Societatea patronata de Jose Veiga, "Superfute", s-a aflat la originea transferului jucatorului de la Sporting Lisabona la Barcelona, apoi la Real Madrid.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea