Social

Lui Vacaroiu i s-a urat sa ramana in functie

Parfumuri, tablouri si cravate, cam astea au fost cadourile pe care presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu , le-a primit ieri din partea colegilor parlamentari, cu ocazia zilei sale de nume.

Ca in fiecare an, Vacaroiu a ales sa organizeze de Sfantul Nicolae o petrecere pentru senatori si deputati , dupa ce, cu o zi inainte, el si-a sarbatorit cea de-a 62-a aniversare. Pentru acest eveniment a fost pregatita cea mai luxoasa sala a Senatului, Salonul Alb, unde parlamentarii, mai ales cei social-democrati, s-au imbulzit sa-i ureze lui Vacaroiu " La multi ani !".

Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, i-a daruit sefului Senatului o scrumiera , cunoscand felul acestuia de a fuma foarte mult. Liderul PSD, Victor Ponta, i-a urat presedintelui Senatului "La multi ani!" si inca trei ani in fruntea forumului legislativ.

Intrebat ce-i ureaza lui Nicolae Vacaroiu si daca-i mai doreste schimbarea din functie, Bogdan Olteanu, ministrul delegat pentru relatia cu parlamentul, a spus ca "aceasta era urarea lui Berceanu". Din partea grupului senatorial al PSD, Nicolae Vacaroiu a primit un tablou al pictorului Viorel Marginean. Presedintele Curtii Constitutionale, Ion Vida, a venit la petrecere cu un aranjament floral urias. In schimb, modest, Vacaroiu a spus ca-si doreste sanatate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea