Social

#joe biden #vicepresedinte #secretar de stat #jill biden #oprah #emisiune #dezvaluiri

Lui Joe Biden i s-a oferit si functia de secretar de stat

acasa .ro/ acasa .ro/sotia" title="sotia">sotia " title="sotia">Sotia lui Joe Biden a declarat luni ca viitorului vicepresedinte i s-a dat de ales intre functia de vicepresedinte si cea de secretar de stat al lui Barack Obama.

In emisiunea lui Oprah Winfrey, luni seara, Biden a dat impresia ca a incercat sa o faca sa taca pe sotia lui, desi parea amuzat. Un comunicat al biroului sau a dezmintit ca lui Biden, care va depune marti juramantul, devenind cel de-al 44-lea vicepresedinte, i s-au oferit ambele functii, relateaza AFP.

"Joe a avut de ales intre a fi secretar de stat sau vicepresedinte", a spus Jill Biden in emisiune. Biden a incercat sa o opreasca sa spuna mai mult, moment in care publicul a inceput sa aplaude, iar animatoarea emisiunii a inceput sa rada.

Jill Biden a continuat insa, in timp ce vicepresedintele ales radea, sa explice ca functia de secretar de stat i-ar fi afectat mai mult viata de familie.

"I-am spus: 'Joe, daca vei fi secretar de stat, vei fi departe. Te voi vedea la cate un dineu de stat din cand in cand'", a povestit ea. "Dar daca vei fi vicepresedinte, toata familia (...) poate fi implicata (...). Asta e ceea ce conteaza pentru noi", a povestit ea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea