Social

#vaccinare coronavirus #vaccinare gratuita #orban #ludovic orban

Ludovic Orban: “Vaccinarea e gratuita. Primele doze de vaccin anti-Covid-19 ar putea veni in decembrie”

Premierul Romaniei, Ludovic Orban a declarat, miercuri seara, ca in Romania vor sosi primele doze de vaccin anti-coronavirus in luna decembrie. Acesta a specificat ca vaccinarea este gratuita, insa nu si obligatorie.

 

„Am adoptat un Memorandum prin care s-a infiintat un comitet national pentru conducerea campaniei de vaccinare. Presedinte va fi colonelul doctor infectionist Valeriu Gheorghita, medic la Spitalul Militar. El va fi secondat de Andrei Baciu, secretar de stat la Ministerul Sanatatii. In comitet vor intra toate structurile cu atributii in acest amplu program de vaccinare, caci vor fi probleme de depozitare, de transport, logistica, depozitare, de invitare a cetatenilor de prioritizare. E posibil primele cantitati sa soseasca si in decembrie.

Pe primul loc sunt cadrele medicale, urmeaza personele vulnerabile, cele in varsta, cu alte boli, care pot dezvolta forme severe, urmeaza cei care lucreaza in zone critice esentiale: servicii de apa, energie, sectoarele strategice”, a declarat Ludovic Orban, potrivit realitatea.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea