Social

#petrecere vacanta #ludovic orban #romani #vacanta

Ludovic Orban ii sfatuieste pe romani sa-si petreaca concediul in tara

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, ii indeamna pe romani sa-si petreaca concediul in tara, dar sa evite locatiile aglomerate, pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus.

 

Mai mult, acesta a declarat ca el nu va merge in vacanta anul acesta pentru a nu se expune riscului. 

"Nu merg (n.r. in vacanta). I-am indemnat pe romani sa mearga in vacanta in Romania. Avem o tara superba, sunt atatea locuri frumoase de vazut. Chiar i-as sfatui sa renunte la turismul intensiv in locatii unde e aglomeratie. Se pot duce intr-o multime de locuri frumoase in tara", a declarat Ludovic Orban, potrivit digi24.ro.

Premierul a amintit de petrecerile de pe litoral, in special din Vama Veche, unde nu se mai tine cont de distantarea sociala sau de purtarea mastilor de protectie.  

“Cred ca in perioada asta chiar trebuie evitat tipul asta de distractii, in care sunt aglomeratii foarte mari. Putem sa le amanam, tinerii au toata viata inainte. De regula, tinerii nu sunt afectati, in cea mai mare parte, dar daca se duc acasa intra in contact cu parintii, cu bunicii, cu unchii, ii infecteaza pe ei si ii nenorocesc pe ei. Asta nu pot sa pricep.

Baiatul meu, desi colegii lui s-au dus la Vama Veche, el nu s-a dus cu ei. Nu numai ca nu s-a dus cu ei, dar mi-a spus ca 14 zile, dupa ce s-au dus, nu se mai intalneste cu ei", a declarat premierul Romaniei, pentru digi24.ro.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea