Social

Ludovic Orban fenteaza Codul Rutier

Politia Capitalei a anuntat ca a gasit victima accidentului produs duminica de ministrul transporturilor. Gheorghe Popa, Inspector General Politia Romana , a declarat ca victima se numeste Simona Todea, are 17 ani, locuieste in zona Cotroceni iar dupa accident a fost dusa la spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti, unde a fost diagnosticata cu traumatism la brat si traumatism cranio-cerebral. Noul Cod Rutier prevede pedepse de la 2 la 7 ani de inchisoare pentru cei care provoaca accidente soldate cu victime si nu anunta imediat politia, parasesc locul faptei sau sterg urmele accidentului. Procedura prevede insa ca, daca victima nu este spitalizata si refuza sa depuna plangere, autorul accidentului scapa de ancheta penala. Aranjament Reporterii postului tv Antena 3 au reusit sa stea de vorba cu matusa victimei, in urma discutiei reiesind ca a existat un "aranjament" intre ministrul Orban si familia elevei:
  • Reporter: - Domnul ministru(n.r: Ludovic Orban) vrea sa stie cum se simte Simona? Matusa: - Spuneti-i ca este bine.
  • Reporter: - V-a cautat presa, a venit cineva? Matusa: - Tot tatoneaza pe aici! Stati linistiti din partea noastra. Asa cum stie... Ramane cum s-a stabilit!
  • Reporter: - Simona s-a dus la scoala? Matusa: - Da! Stati linistita. Restul, totul e in regula!
  • Reporter: - Daca aveti nevoie de ceva bani? Matusa: - Vorbim. Asa cum a ramas...
  • Reporter: - O mai doare mana pe Simona? Matusa: - Nu e nevoie de nimic deocamdata. Restul ramane asa cum am stabilit!
  • Reporter: - Suma de bani? Stiti de suma de bani stabilita initial? Matusa: - Nu stiu nimic! A vorbit (n.r.: Ludovic Orban) cu tatal ei. Ludovic Orban a fost implicat duminica intr-un accident de circulatie , dar s-a prezentat abia luni seara la Politie. Pentru ca a plecat de la locul accidentului si nu a venit la Politiei decat dupa aproape 30 de ore, Orban a ramas fara permis. Ministrul a explicat ieri presei ca tamponarea a avut loc pe fondul unei ninsori puternice si ca a ramas 3 ore langa soferul masinii pe care o avariase, asteptand un echipaj de politie. El a precizat ca circula cu 55 de kilometri pe ora, pe banda I. "Daca este vorba de victime, victima am fost eu si nu sunt de acord sa fiu supus unui linsaj mediatic pentru un fapt care mi se pare banal. I se poate intampla oricui", a spuns ieri ministrul. Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro
  • Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

    •  
    •  

    Articol scris de

    Vezi toate articolele

    Articole din social

    Top

    Cauta-ti perechea